Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Dalton Marine Cosmetics Vliesmaskers Face Care Clear Skin Blemish vliesmasker (vette huid)

BLEMISH CLEAR SKIN MASKER

 

Beschrijving:

Gedrenkt in 16 ml serum, bevat het vlies masker een effectieve cocktail van actieve ingrediënten tegen puistjes en onreinheden. Mariene peptiden hebben een preventieve werking tegen onzuiverheden, verminderen de grootte van puistjes en zijn bijzonder zacht voor de huid. Roodheid veroorzaakt door ontsteking wordt ook verminderd. Tea tree olie en komkommer extract verwijden verstopte poriën en reguleren de talgproductie. Tegelijkertijd wordt de vettte T - zone gematteerd zonder de huid uit te drogen.

 

Toepassing:

Gezicht reinigen, nareinigen met tonic en drogen. Open het sachet, verwijder de beschermfolie en leg het masker op het gezicht, laat 10 - 15 minuten inwerken en verwijder het masker. Het achter gebleven serum verwijderen met een tissue of zachtjes inkloppen. Vervolgens de gewenste verzorging aanbrengen.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou