Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

C - 500 PureWay

C - 500 PUREWAY

 

Beschrijving:

Zoek je een milde vitamine C? C-500 PureWay is verkrijgbaar per 60 of 120 tabletten en bevat per tablet 500 mg vitamine C als PureWay-C™. Door de inkapseling in lipide metabolieten (plantaardige vetachtige begeleidende stoffen) is deze vorm niet zuur voor maag en darmen, beter opneembaar en langer actief in het lichaam dan andere vormen van vitamine C.

Waarom is vitamine C belangrijk?
Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Als antioxidant helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer uit de voeding en de opname van ijzer in het bloed. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Ook ondersteunt vitamine C de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C goed voor het geheugen. Bij inname van 200 mg extra vitamine C naast de door het Voedingscentrum aanbevolen dagdosis van 80 mg draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Welke dosering vitamine C optimaal past bij jouw situatie, vertellen onze specialisten je ook graag in onze winkels.

Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar

Vitamine C is een antioxidant, ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

  •  Helpt moeheid en vermoeidheid verminderen
  •  Draagt bij aan de weerstand
  •  Draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid

 PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C

 

Gebruiksadvies:

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. PureWay-C™ is door de lipide metabolieten beter opneembaar en langer actief dan andere vormen van vitamine C. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou