Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Collagen depot

COLLAGEN DEPOT

 

Beschrijving:

Het bijzonder zachte, verstevigende Collagen Depot serummasker van PHYRIS heeft de typische veranderingen van een rijpe, vermoeide huid onmiddellijk in het vizier en zorgt snel voor strakkere contouren.

Collageen, een belangrijk bestanddeel van het bindweefsel, verbetert langdurig de elasticiteit en de stevigheid van de huid en is in staat om de herstructurering van het bindweefsel te ondersteunen.

Squalaan zorgt bovendien voor de verbetering van het weerstandsvermogen van de huid.

Combineer de verschillende Time Release serums en serummaskers voor een breder spectrum van de verzorging. Verpakking: Tube 75ml

 

Gebruiksadvies:

Twee maal per week na de Reiniging, Somi en oogverzorging 2-3 theelepels Collagen Depot in een dekkende laag op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Verwijder na 10-15 minuten inwerktijd de overgebleven resten afhankelijk van het huidgevoel met een vochtig of droog cosmeticadoekje. Breng vervolgens een extra 24-uursverzorging aan indien nodig.

Alternatief kan Collagen Depot 's avonds worden aangebracht en 's nachts op de huid blijven om een nog intenser resultaat te verkrijgen. Het gelaat 's morgens zoals gebruikelijk reinigen en verzorgen.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou