Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Hyaluron- Filler Hyaluronzuur Intensief Masker

HYALURON - FILLER HYALURONZUUR INTENSIEF MASKER

 

Beschrijving:

Intensief masker die zorgt dat de huid er minder vermoeid en minder gestrest uitziet. Een goede basis voor de volgdende dag - of nachtverzorging. Niet comedogeen.  Hoogmoleculair hyaluronzuur werkt aan de oorsprong van fijne rimpels in de bovenste epidermale huidlagen. 40x kleiner laagmoleculair hyaluronzuur dringt verder door in de epidermale huidlagen. Biocellulose is een materiaal van natuurlijke oorsprong, gemaakt van ultrafijne cellulosevezels. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en stelt u in staat vrij te bewegen zonder onaangenaam schuiven of druipen. Het past zich perfect aan  aan gezichtscontouren en voelt aan als een 2e huidlaag.

 

Gebruiksadvies:

Één of twee keer per week aanbrengen, naast uw huidverzorgingsroutine of wanneer uw huid er grauw en vermoeid uitziet. Let op er zijn twee blauwe vellen die het masker aan beide zijden beschermen. Open en ontvouw het masker. Verwijder de vellen. Breng het masker aan op een goed gereinigd, droog gezicht, gebruik uw vingers om gelijkmatig te plakken en pas het masker naar wens aan. Houd het masker maximaal 5 minuten op en verwijder het masker daarna en gooi deze weg. Masseer teveel aan serum zacht in de huid.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou