Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Multi Prena Fem

MULTI PRENA FEM

 

Beschrijving:

Zwangerschap vraagt veel van je lichaamsreserves. Zoek je een aanvulling op je gezonde voeding? Multi Prena Fem is een complete multivitamine voor vrouwen met een zwangerschapswens, vrouwen die zwanger zijn én vrouwen die borstvoeding geven. Naast alle belangrijke vitaminen, waaronder vitamine D en foliumzuur, en mineralen, bevat Multi Prena Fem 400 mg van het omega 3-vetzuur DHA.

 

  •  Ondersteunt bij kinderwens, zwangerschap en borstvoeding
  •  Goed voor het energieniveau van de moeder1
  •  Ter ondersteuning van de ontwikkeling van het kind2
  •  Met foliumzuur3, vitamine D en visolie (DHA)

Gebruiksadvies:

De aanbevolen dosering voor onze multivitamine Multi Prena Fem is tijdens zwangerschap en borstvoeding 2 softgels per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

De aanbevolen dosering ter voorbereiding op de zwangerschap is 1 softgel per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou