Snel thuisbezorgd
Altijd mooi verpakt
Wij helpen graag bij vragen en advies
Mijn account Winkelwagen

Omega 3 Kauwgel

OMEGA 3 KAUWGEL

 

Beschrijving:

Slimme basisaanvulling op je voeding, voor voldoende vetzuren
Soms kan het zo zijn dat omega 3-vetzuren verminderd in de voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld als je geen vis eet. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan: dit krijg je binnen als je 1x per week een portie vis eet, bij voorkeur vette vis. Omega 3 Kauwgel bevat 670 mg omega 3-vetzuren uit gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA) per dagdosering (2 kauwgels). Dit supplement is geschikt als dagelijkse basisaanvulling op de voeding. 54 kauwgels.

Beter opneembaar door ConCordix-technologie
Deze smakelijke, suikervrije en zachte kauwgel met visolie is gemaakt door middel van een uniek proces: de ConCordix-technologie. Hierbij zijn kleine visoliedruppeltjes ingekapseld in een gelatinebasis. Dit zorgt voor een 44% betere opneembaarheid van EPA en DHA dan bij visolie in gangbare capsules. Rispt niet op, en je ervaart - door de ConCordix-technologie - geen vissmaak. De kauwgel is makkelijk in te nemen zonder water.

Let op: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Omega 3 Kauwgel-supplementen dienen ter ondersteuning van de gezondheid
● DHA en EPA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart1

● DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen2

●DHA speelt een rol in het functioneren van de hersenen2

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

2 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

De kwaliteit van een Orthica visolie-supplement
Orthica biedt verschillende vetzuurvarianten in hoge dosering, voor de vegetariër en veganist, voor kinderen en voor de moeilijke slikker. Kenmerkend aan een Orthica visolie-supplement:
✔ Gebruik van wilde, niet bedreigde vis

✔ Visolie is gezuiverd

✔ Hooggedoseerde visolie (rijk aan omega 3-vetzuren) met natuurlijke triglyceriden

✔ Rispt niet op (geen vissmaak) door ConCordix-technologie of enterische capsule

Visolie van Orthica voldoet aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden. Lees hier meer over de kwaliteit van een Orthica visolie-supplement.
Onze Omega 3 Kauwgel: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie
Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor ons Omega 3 Kauwgel-supplement met hoge dosering visvetzuren.

 

Gebruiksadvies:

De aanbevolen dosering voor ons Omega 3 Kauwgel-supplement is 2 kauwgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bevat zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Populaire producten

Wat voor huidtype heb jij?

Als je weet welk huidtype je hebt kun je het bepalen welke huidverzorging bij jou past en waar je op moet letten. Doe bij ons de huidtest en wij laten zien welke producten hier het beste bij passen.

Nieuw binnen voor jou